Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 februarie 2011

Luni spre marti

Aloha

          Mda ... e ceasu cam 12.03 , unii spun 00.03 altii 24.03 , dar eu asa vad in dreapta la monitor asa ca asa scriu , mi-e somn si am baut un ceai verde ...nu e dala de slabit , doar ca imi place ca e foarte amar . In tot acest timp ceaiul a fiert , ceaiul s-a baut si un film e pe acolo prin "bara " , ma asteapta sa-i dau play pentru ultimele 17 minute.
            Astazi , de fapt , ieri , a fost luni , prima zi a saptamanii ( zic eu ) , altii c-ar fi a2a , nu-i contrazic...n-are rost, ar fi o pierdere de timp ...dimineata trezire , 6 juma s-a facut 7 juma , metrou , microbuz , munca, rapoarte, o ciocolata calda , cateva pahare cu apa, un ceai , da ma !!!!! iar ceai , 2-3 portocale , discutie cu sefa despre concedii ... ora 17.00 , microbuz , metrou, acasa ...ziua s-a facut noapte .
             Acasa ... "activista" cu actiunea despre strangerea de fonduri pentru caini imi "da" semne de viata cu un mesaj care se vrea politicos ( fortat) , ironic ( actiunea pe care o face este ea in sine ironica ) si cu talc...mda ...a incercat sa ma convinga ca totusi javrele produc ceva pentru societate . Nu pot s-o contrazic pe tema asta, orice produce ceva , dar ea din pacate nu intelege ca pentru un mesaj pozitiv ,acel ceva ( cainii ) trebuie sa produca un lucru respectabil , folositor etc , insa zilnic si fara exagerari putem observa cum industria ingrasamanintelor naturale de provenienta canina creste la bursa , spitalele care isi spala banii prin "adoptia " fortata a vaccinurilor antirabice livrate de smecherasi , smenarasi , deputasi, senatorasi si sinonimele pot continua . STOP SNOBISMULUI OCCIDENTAL "imprumutat" si adoptat de femeile marmelada care nu au nicio ocupatie , care nu au nicio idee proprie si originala . Nu asta e solutia , sa donam , sa compatimim , HAIDE SA SI CONSTRUIM , prea multa cerseala , prea multa milogeala , nu mai ganditi doar pentru ACUM , ganditi si pentru maine si pentru poimaine , PREVINO ca sa nu ai nevoie de TRATAMENT .
           Cu stima si respect sa visati frumos !!!
          Enjoy....avem un erou printre noi  http://www.youtube.com/watch?v=g1dxNsjYeIs